Allemaal opgehaald door PostNL


Op 1 april.
Echt waar?
Reken maar.

Nieuwe Bob Evers-uitgaven in 2019

 

 

Bij uitgeverij Zwarte Zwaan zijn begin april twee delen van de Bob Evers-serie en een Bob Evers Extra verschenen. De titels zijn:

Bob Evers deel 62: De gouden greep van tante Ginny
Bob Evers deel 63: Deining rond een drafbaan
Bob Evers Extra 2019: Een trio en drie dubbele duo’s,
het tweede Bob Evers Verhalenboek

In De gouden greep van tante Ginny bereikt de strijd met Freek Oltman een hoogtepunt bij paardenstallen waarin een vrouw gevangen wordt gehouden.
In Deining rond een drafbaan gaan drie partijen elkaar te lijf. De inzet is een notitieboekje vol informatie over oplichting en afpersing.
In Een trio en drie dubbele duo’s, Het tweede Bob Evers Verhalenboek, staan vier verhalen. Ze spelen zich af op Bermuda en in Amsterdam, Missouri en New York.


De prijs van de Bob Evers-delen is onveranderd 14,99 euro, de prijs van het Verhalenboek 11,99 euro.
Per verzending komt daar 2 euro porto bij. Dus: één boek kost 14,99 + 2 = 16,99 euro. Twee boeken kosten 2 x 14,99 + 2 = 31,98 euro. Twee boeken plus de BE Extra kosten 29,98 + 11,99 + 2 = 43,97 euro.
NB: de bijdrage van 2 euro porto geldt alleen voor wie in Nederland woont. Wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen.

Actie 5 voor 4: wie 4 keer 14,99 is 59,96 euro overmaakt, krijgt 2 keer deel 62 en 2 keer deel 63, plus, naar keuze, een gratis deel 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 of Kreukelzone.
Vermeld je keus door bij de betaling te zetten: ‘plus 54’, ‘plus 55’, ‘plus 56’ enzovoort, of ‘plus Kreuk’.
Er zijn bij deze actie binnen Nederland geen portokosten. Ook hier geldt: wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen.

Wie bij mij (is Zwarte Zwaan) bestelt, krijgt de Bob Evers-delen met nummer en initialen.
De boeken zullen zeker twee maanden alleen via uitgeverij Zwarte Zwaan te koop zijn. Daarna gaan we naar Bol.com, rond september naar de boekhandel.

Bestellen werkt op de vertrouwde manier:
- maak het verschuldigde bedrag over naar bankrekeningnummer NL37 ABNA 0428 2040 66 ten name van P.J. de Zwaan, Meppel
- vermeld bij de betaling alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft je naam, adres, postcode en de boeken die je wilt hebben, bijvoorbeeld ‘62-63-Extra 2019’.

 

Herdrukken delen 51, 52 en 53De delen 51 en 52 waren uitverkocht, deel 53 is het bijna. Omdat de boeken een trilogie vormen, hebben we Clandestiene streken op een cruiseschip, Prijsschieten op een premiejager en Glorierijke missers in La Gloria laten herdrukken. Deel 51 heeft nu zijn vierde druk, deel 52 zijn derde en deel 53 zijn tweede. (Van deel 53 zijn nog enkele eerste drukken verkrijgbaar via Bol.com en boekhandel.)
Omdat herdrukken in betrekkelijk kleine aantallen duur zijn, is de prijs van deze boeken 19,99 euro (per stuk), maar dit is wel inclusief de portokosten (binnen Nederland).
Zie de herdrukken vooral als service: ze voorkomen dat je een tamelijk idioot bedrag moet betalen als je een deel te pakken wilt krijgen via internet. Veertig euro voor deel 51 is daar ongeveer het minimum en we hebben al het bedrag van 60 euro gezien.

Bestellen werkt als volgt:
- maak verschuldigde bedrag over naar bankrekeningnummer NL37 ABNA 0428 2040 66 ten name van P.J. de Zwaan, Meppel.
- vermeld bij de betaling je naam, adres, postcode en welk deel of delen je wilt.
De boeken worden verzonden zonder nummer maar met initialen.
Liefhebbers die in het buitenland wonen, kunnen het beste eerst even mailen.

Het leven wordt duurder, Bob Evers niet

De btw is omhoog van 6 naar 9 procent, een postzegel kost nu 87 cent, de verpakkingsindustrie zet een tandje bij en de drukker ook: alles wordt duurder ... behalve de Bob Evers-boeken. Dit voorjaar komen er twee nieuwe delen plus het tweede verhalenboek. De delen gaan gewoon 14,99 euro kosten en het verhalenboek 11,99.
Maar ... we verhogen wel de portokosten, van 1 euro naar 2 euro’s per verzending binnen Nederland. Eén deel gaat je dus 14,99 plus 2 euro kosten, twee delen 29,98 plus 2, enz.
Omdat een beetje liefhebber meerdere delen bestelt, valt de verhoging nog wel mee, vinden wij van Zwarte Zwaan. Het kon erger, moet je maar denken als je knarsetandend betaalt. Wees maar blij dat Jan zijn zin niet heeft gekregen: hij had andere prijzen in zijn hoofd, maar werd weggelachen door Bob en Arie.

Bob Evers 51 tot en met 61 en Verhalenboek

Deel 51, Clandestiene streken op een cruiseschip. Eerste deel van de Mexico-trilogie. Waarom wil een Mexicaanse inwoner van de USA illegaal terug naar zijn geboorteland? Hij kan er in elk geval beter niet een cruiseschip van pa Roos voor uitzoeken.
   Vierde druk.
Deel 52, Prijsschieten op een premiejager. In Mexico maken Jan, Bob en Arie jacht op een verstekeling die als twee druppels water lijkt op een onschuldig familielid. Een premiejager doet hetzelfde, met als gevolg botsingen en misverstanden in Santa Cruz en Acapulco.
   Derde druk.
Deel 53, Glorierijke missers in La Gloria. De ontknoping van de Mexico-trilogie speelt zich af in het dorpje La Gloria waar een groots opgezet feest op een gigantische manier uit de hand loopt en de jongens een val zetten waar al hun tegenstanders met open ogen in trappen.
  Tweede druk.
Deel 54, Dollemansrit met een Mighty Mite. Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse staat Pennsylvania waar Jan, Bob en Arie een opdracht van pa Evers uitvoeren. Een hoofdingenieur die in dienst is van Bobs vader, is al weken overstuur omdat zijn Mighty Mite is gestolen, een jeep die kort na de Tweede Wereldoorlog is ontwikkeld en waarvan er maar 3200 zijn gemaakt.
Deel 55, De perikelen van kolonel Prins. Dit is het begin van een trilogie die zich in Nederland afspeelt, voornamelijk in het zuiden van het land. Marianne, de huishoudster van kolonel Prins, erft een huis in Odiliapeel. Als ze het huis wil bekijken, wordt ze weggestuurd door een man die ze nooit eerder heeft gezien. De drie jongens ontdekken dat de man heel wat redenen heeft om bezoekers te verjagen. 
Deel 56, Spektakelspel van Fons de Schilder. Het avontuur rond sigarettensmokkelaar Rafael Dupont, alias Fons de Schilder, neemt bizarre vormen aan als een complete ambulance wordt gestolen ... met de slapende jongens er in. Bob weet te ontsnappen, Jan en Arie worden gevangen gezet in een paardenstal.
Deel 57, Smokkelspoor van meneer Maik. Een vreemd heerschap duikt op. Hij beweert dat hij rechercheur is bij Europol en vertelt dat hij de illustere FBI-agent Jack Masters kent. Al gauw beginnen de jongens aan zijn woorden te twijfelen. Die twijfel bemoeilijkt in hoge mate de zoektocht naar schilder Rafael Dupont en Maikel Landleben, de neef van de huishoudster van kolonel Prins.
Deel 58, De magistrale misverstanden van J. Masters. Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos willen naar Frankrijk, maar wordt Jan bij de grens met België gearresteerd. Heeft FBI-agent Jack Masters hem een gestolen auto laten kopen?
Deel 59, Ratzelraadsels bij het château de Faux. De jongens zijn in de Dordogne op zoek naar kunstvervalser Rafael Dupont, het oude maatje van Maikel Landleben die op de loop is voor de geheimzinnige Carolus Ratzel. Ze vinden niet Dupont, maar de kunstschilder vindt hen ... met de belegering van een kasteel als gevolg.
Deel 60,Schatgraven in een stationshal. De grote vraag is voor Jan, Bob en Arie: heeft kunstschilder Rafael Dupont ergens een schat verstopt, ja of nee? Vraag twee is natuurlijk: als de schat bestaat, waar is hij dan wel?
Deel 61, Het preppaleis van de Holenman. Ma Roos heeft een klusje: het verslepen van een piano van 200 kilo in Zwolle die van driehoog naar beneden moet. Daarna wil de nieuwe eigenaar de piano per se per bakfiets naar zijn preppaleis vervoeren.
Extra 2018, Botsingen met oude bekenden. Vier verhalen in dit eerste Verhalenboek. In drie ervan krijgen de jongens te maken met oude mede- en tegenstanders, in het laatste verhaal brengen ze een nacht door in een trekkerstent op een camping waar twee onweren tegen elkaar botsen.

Wie bij uitgeverij Zwarte Zwaan bestelt, betaalt voor één boek 14,99 plus 2 euro porto is 16,99 euro. Let wel: het gaat om 2 euro per bestelling in Nederland. Twee boeken kosten je dus twee keer 14,99 is 29,98 plus 2 euro is 31,98 euro. Vanaf tien boeken zijn er geen portokosten. Alle BE-boeken die rechtstreeks door particulieren bij Zwarte Zwaan worden besteld, krijgen een nummer en initialen.
De herdrukken van de delen 51, 52 en 53 vormen een uitzondering. Omdat herdrukken in betrekkelijk kleine aantallen duur zijn, is de prijs van deze delen 19,99 euro per boek, maar dit is wel inclusief de portokosten (binnen Nederland). De herdrukken die rechtstreeks door particulieren bij Zwarte Zwaan worden besteld, krijgen geen nummer maar wel initialen. 
Bestellen in Nederland gaat als volgt. Maak het verschuldigde bedrag over naar bankrekeningnummer NL37 ABNA 0428 2040 66 ten name van P.J. de Zwaan, Meppel (BIC: ABNANL2A). Vermeld bij de betaling je naam, adres, postcode en het nummer/de nummers van de boeken die je wilt hebben. Wie in het buitenland woont, kan het beste eerst even mailen: zwarte-zwaan@kpnmail.nl

- Voor vragen over uitgeverij Zwarte Zwaan zie de faq op deze website.
- Wil je
op de hoogte blijven van onze uitgaven stuur dan een mailtje naar zwarte-zwaan@kpnmail.nl 
- Voor een overzicht van alle Bob Evers-boeken van Peter de Zwaan zie de pagina jeugd.