Beschrijving

Dover, New Jersey is een van de plaatsen waar Lenny the Giant en Little Levy Beaurevoir geld hebben gestort. Jeff Meeks is hun erfgenaam. Als hij een deel van het geld heeft opgehaald wordt hij neergeslagen en beroofd.

Meeks achterhaalt de namen van zijn overvallers met wat hulp van de Spaans-Duitse Heather Schrier, die zich omschrijft als een ‘werkend meisje’ en vindt dat ze een wereldberoep heeft. Heather is al jaren op zoek naar haar zusje Emma die, nadat ze illegaal de grens overstak, in handen viel van een handelaar in jonge vrouwen en terecht kwam in de meidenschuur.

 

Fragment

Een minuut na sluitingstijd liep ik het filiaal van Wells Fargo uit, een halve minuut later lag ik languit op het grasveldje ernaast met een suizend hoofd, een dik oor en veel belangstelling van automobilisten die wel remden om te kijken maar niet stopten om te helpen.

Twee mannen klommen uit een vrachtauto, wezen naar me, knikten alsof ze het erover eens waren dat er echt een man naast de bank lag en haalden hun schouders op. In Dover, New Jersey moet meer gebeuren dan een beroving voor ze er overstuur raken.

 

De meidenschuur
Titel:De meidenschuur
Uitgever:Ellessy
Jaar:2022
Serie:Jeff Meeks
Pagina's:302
Isbn:978-94-6449-115-9